object0

2 0 1 7-2 0 18   H O L L A N D  H A R M O N Y   G O L D   M E D A L L I S T
Ga het leukste koor van Brabant mee-maken!

IMG 20170402 WA0017 1

T-SiNG!

Niet zomaar een mannenkoor maar een ambitieuze vocalgroup met de focus op kwaliteit. Het repertoire van T-SiNG! bestaat uit barbershopsongs, close harmony en arrangementen van bekende popsongs. Er wordt gezongen zonder bladmuziek bij-de-hand en dat geeft de mogelijkheid om met volle teugen van een optreden te genieten en dat komt in de uitstraling dan ook intens over. T-Sing! wil ook theatrale elementen aan de performance toevoegen om de entertainment waarde te verhogen. (Nog) leuker voor het publiek!

EBClogo 150x185

 
 

5e plaats in Europa!

In 2017 heeft T-SiNG! meegedaan aan de European Barbershop Convention (EBC) in Bournemouth, Engeland.  Topkoren uit heel Europa streden toen om the titel. T-SiNG! behaalde een prachtige 5e plaats met de door het publiek zeer gewaardeerde set van de songs Tears in Heaven en Smile.

 

In april 2018 was het koor uitgenodigd om te zingen tijdens het Duitse Barbershop Musikfestival in Múnchen, Duitsland. Tijdens het zeer geslaagde weekend werd 3 keer opgetreden voor een enthousiast publiek.

 

Afscheid nemen van Frens

Vorige week overleed Frens Scholten, en daarmee moeten we afscheid nemen van een koorlid voor wie T-SiNG! veel betekende.
Tears in Heaven en Smile waren de twee songs waar we met hem in 2017 Nederlands Kampioen zijn geworden. Toen we bezig waren met instuderen ervan kreeg Frens het slechte nieuws van zijn ziekte te horen. Voor hem was het gelijk duidelijk dat de twee songs op zijn uitvaart gezongen zouden moeten worden. Donderdag de 27ste juni gaan we dat doen om hem te eren.
Hij stond voor “het hele leven recht in het gezicht aankijken”. Niet wegkijken, maar neem het zoals het is. Het is de boodschap dat droefenis en levensvreugde elkaar niet hoeven uit te sluiten. In 'Tears' en 'Smile' komt dat zo mooi naar voren. Helemaal Frens!.

 Frens3

 
 

Wist u dat...

  • de T van T-SiNG! staat voor Tilburg
  • T-SiNG! nu 24 zangers telt...
  • we repeteren in Nieuwe Stede
  • T-Sing! bij de laatste Europese Conventie in Bournemouth 5e van Europa is geworden!
T-SiNG! bedankt de volgende sponsors: 

 

 

profiel