object0

2 0 1 7-2 0 18   H O L L A N D  H A R M O N Y   G O L D   M E D A L L I S T
Ga het leukste koor van Brabant mee-maken!

IMG 20170402 WA0017 1

T-SiNG!

T-SiNG! Niet zomaar een mannenkoor maar een ambitieuze vocalgroup met de focus op kwaliteit.
 
In Tilburg ging in september 2011 een nieuw, spetterend vocaal initiatief van start, Vocalgroup T-SiNG! 
Een groep mannen die staat voor kwaliteit! Het repertoire van T-SiNG! is niet-religieus en bestaat uit barbershopsongs, close harmony en arrangementen van bekende popsongs.
 
T-SiNG! is sinds 2017 Nederlands Kampioen Barbershop Singing. Na 2x een tweede plaats (2013 en 2015) wist het koor nu beslag te leggen op de eerste plaats. De internationale jury beloonde het prachtige optreden met recordscore van 78%. Met deze score wonnen we ook de prijs voor Most Improved Chorus.


EBClogo 150x185

 
 

5e plaats in Europa!

Als kampioenskoor heeft T-SiNG! zich geplaatst voor de European Barbershop Convention (EBC) in Bournemouth, Engeland.  Topkoren uit heel Europa streden eind oktober 2017 om the titel. 
T-SiNG! behaalde een prachtige 5e plaats met de door het publiek zeer gewaardeerde set van de songs Tears in Heaven en Smile.

 

In april 2018 was er nog een internationale trip. T-SiNG! werd uitgenodigd om te zingen tijdens het Duitse Barbershop Musikfestival in MĂșnchen, Duitsland. Tijdens het zeer geslaagde weekend werd 3 keer opgetreden voor een enthousiast publiek.

 

 

 
 

Wist u dat...

  • de T van T-SiNG! staat voor Tilburg
  • T-SiNG! inmiddels 25 zangers telt...
  • we repeteren in Nieuwe Stede
  • T-Sing! Nederlands Kampioen is
  • ...en 5e van Europa!
T-SiNG! bedankt de volgende sponsors: 

 

 

profiel