object0

2 0 1 7-2 0 18   H O L L A N D  H A R M O N Y   G O L D   M E D A L L I S T
Ga het leukste koor van Brabant mee-maken!


T-SiNG! NEDERLANDS KAMPIOEN

Tijdens de Nationale Barbershop Conventie 2017 op zaterdag 1 april  heeft T-SiNG! het goud gewonnen met een nieuw puntenrecord en mag zich de komende 2 jaar Kampioen van Nederland noemen.

Bekijk  hier de video van de competitieset

 

img1491311810540

 

T-SiNG! volgens...

Rob...Rob (lead):
"T-Sing! is een gedreven club mannen die op haast professionele wijze willen barbershoppen. Het is heerlijk om, onder leiding van Michiel Bekker, onze muzikale grenzen steeds verleggen.

Lees meer

 

Peter...Peter (bass):
"Na vele jaren met heel veel plezier in diverse (klassieke) kamerkoren te hebben gezongen ben ik halverwege 2012 overgestapt naar T-SiNG! Je zingt - anders dan in een klassiek koor – veel meer één genre.

Lees meer

 

Paul Nas...Paul (baritone):
"Voor mij is T-SiNG! een mooie combinatie van plezier en ambitie.  We werken er keihard aan om op de mooiste manier samen te zingen .. 

Lees meer

 
willem...Willem (baritone):

"Mijn ambitie om te zingen komt bij T-SiNG! tot haar recht. Goed zingen en daarin groeien. Met zingen zijn wij grootgebracht. Onze moeder zong van s'morgens zes tot s'avonds negen, onze broer was een zingende fysiotherapeut ..

Lees meer

 

jan...Jan (lead):
"T-SiNG! Voor een aantal zangers niet langs de deur. Wel een avond zingen op hoog niveau en dus dubbel en dwars de reis waard. Dankzij het prima studiemateriaal kent iedereen zijn partij al, als we aan een nieuw nummer beginnen.

 

Lees meer

 

michiel ...Michiel (MD):
"T-SiNG! is ontstaan uit mijn behoefte om barbershopsinging naar het “next level” te brengen. Vandaar “barbershop 2.0”, dat staat voor: beter, mooier, boeiender. 
Het gaat erom, a capella muziek met hoge vocale kwaliteit op de planken te brengen ..

Lees meer
T-SiNG! bedankt de volgende sponsors: 

 

 

profiel