object0

2 0 1 7-2 0 18   H O L L A N D  H A R M O N Y   G O L D   M E D A L L I S T
Ga het leukste koor van Brabant mee-maken!


Mooie tweede plaats

Na kampioen te zijn geworden in 2017, heeft T-SiNG! tijdens de Nationale Barbershop Conventie 2019 een mooie zilveren plaats behaald.

Bekijk  de video van de beide optredens: hier van 2017 en hier van  2019. Dit jaar werd bovendien een prachtige Nederlandstalige set gezongen tijdens de zondag-show.

 

img1491311810540

 

T-SiNG! volgens...

Rob...Rob (lead):
"T-Sing! is een gedreven club mannen die op haast professionele wijze willen barbershoppen. Het is heerlijk om, onder leiding van Michiel Bekker, onze muzikale grenzen steeds verleggen.

Lees meer

 

Paul Nas...Paul (baritone):
"Voor mij is T-SiNG! een mooie combinatie van plezier en ambitie.  We werken er keihard aan om op de mooiste manier samen te zingen .. 

Lees meer

 

jan...Jan (lead):
"T-SiNG! Voor een aantal zangers niet langs de deur. Wel een avond zingen op hoog niveau en dus dubbel en dwars de reis waard. Dankzij het prima studiemateriaal kent iedereen zijn partij al, als we aan een nieuw nummer beginnen.

 

Lees meer

 

michiel ...Michiel (MD):
"T-SiNG! is ontstaan uit mijn behoefte om barbershopsinging naar het “next level” te brengen. Vandaar “barbershop 2.0”, dat staat voor: beter, mooier, boeiender. 
Het gaat erom, a capella muziek met hoge vocale kwaliteit op de planken te brengen ..

Lees meer
T-SiNG! bedankt de volgende sponsors: 

 

 

profiel