object0

2 0 1 7-2 0 18   H O L L A N D  H A R M O N Y   G O L D   M E D A L L I S T
Ga het leukste koor van Brabant mee-maken!

Vuil kind

 

Op 28 en 29 mei en 16 juni speelt/zingt T-SiNG! in de theaterproduktie VUIL KIND van theatergroep SPAN onder regie van Hilde van Uden. Jaarlijks maakt de jonge theatergroep SPAN van Hetpaarddatvliegt met een gastregisseur (regiestage) op semiprofessioneel niveau een voorstelling met jonge en volwassen spelers. SPAN richt zich zowel op de in opleiding zijnde maker als op de acterende jeugd en volwassene. 

Komend seizoen zal deze productie gemaakt worden door Hilde van Uden, vierdejaars Academie voor Theater in Tilburg.  VUIL KIND is het verhaal van Lieve, een schipperskind dat zich met moeite staande houdt in haar stormende wereld. Haar ouders gaan uit elkaar en de boot wordt verkocht. Gelukkig heeft Lieve een vriendin, Jessica, die zich samen met tante Odilia over haar ontfermt. Maar dan wordt ze beetgenomen door de jongen waar ze verliefd op is. Dit doet haar donkerste kant bovenkomen. Lieve verraadt alles wat haar lief is. De vriendschap met Jessica lijkt niet meer goed te komen. Het geheim van tante Odilia ligt op straat. Waar kan ze zich nog verstoppen? VUIL KIND is een muziektheatervoorstelling met indringende teksten van Hans van den Boom onder regie van Hilde van Uden. Een ontroerende en humoristische voorstelling voor iedereen van 10 jaar en ouder!

Tekst Hans van den Boom Regie Hilde van Uden Spel Bibian Smit, Tijl van Abbe, Jennifer Lee, Jan de Vries, Fiona Elferink

 

 

 
T-SiNG! bedankt de volgende sponsors: 

 

 

profiel