object0

2 0 1 7-2 0 18   H O L L A N D  H A R M O N Y   G O L D   M E D A L L I S T
Ga het leukste koor van Brabant mee-maken!

T-SiNG! volgens...

Rob...Rob (lead):


"T-SiNG! is een gedreven club mannen die op professionele wijze barbershoppen. Het is heerlijk om, onder leiding van Michiel Bekker, onze muzikale grenzen steeds verleggen. Die gedrevenheid sluit goed aan bij hoe ik zelf in het leven sta.
Onze repetities op donderdag avond beleef ik intens. Het is verbazend hoe snel je in dit koor goed leert zingen.
Ademhaling, klankkleur, toonvastheid, tempo, tekst en performance komen allemaal aan bod.
Ik kan het iedereen aanbevelen eens te komen ervaren wat T-SiNG! is. Dus niet alleen luisteren maar vooral ook mee zingen! En alleen als de songs tot in de perfectie zijn geoefend, worden ze gezongen tijdens onze uitvoeringen. Het is dan fantastisch te ervaren hoe enthousiast het publiek op onze songs reageert. Elke keer geeft het weer een kick om het applaus in ontvangst te nemen. Het geeft ons bovendien nieuwe inspiratie ons repertoire verder te verbreden.
De sfeer in ons koor is uniek. Alleen door de grote betrokkenheid met en voor elkaar kunnen we onze hoge doelstellingen bereiken. De close harmony van T-Sing! weerspiegelt daarom niet alleen in onze muziek, maar ook in ons als groep.
T-SiNG! is daarom een beleving pure sang."
  Peter...Peter (bass):


"Na vele jaren met heel veel plezier in diverse (klassieke) kamerkoren te hebben gezongen ben ik halverwege 2012 overgestapt naar T-SiNG! Je zingt - anders dan in een klassiek koor – veel meer één genre. Maar wat een heerlijke muziek om te zingen! Samen mooie akkoorden maken, boventonen laten klinken, zingen met je hele lijf en vooral samen muziek maken. Goeie club mannen, met veel gezelligheid, en een enorme drive om op hoog niveau te zingen en te performen. Zie daar het klassieke recept voor een modern koor! "
 

Paul_Nas...Paul (baritone):

"Voor mij is T-SiNG! een mooie combinatie van plezier en ambitie. We werken er keihard aan om op de mooiste manier samen te zingen, maar de muziek zal pas echt goed klinken als we het plezier dat we ervaren tijdens een optreden ook kunnen laten zien"

 

 

       
Willem...Willem (baritone):


"Mijn ambitie om te zingen komt bij T-SiNG! tot haar recht. Goed zingen en daarin groeien.

Met zingen zijn wij grootgebracht. Onze moeder zong van s'morgens zes tot s'avonds negen, onze broer was een zingende fysiotherapeut en zelf zong ik de hele dag door achter mijn tekentafel tot de computer zijn intrede deed. Toen ik na lange jaren van andere koren, de gelegenheid kreeg om auditie te doen voor T-SiNG, heb ik die aangegrepen. Alhoewel ik aan de andere koren goede herinneringen bewaar, vond ik vaak dat ik mijn spaarzame vrije tijd optimaler moest benutten.

Bij T-SiNG! is dat het geval! Hard werken wordt hier beloond, met een professionele dirigent, samenzang van hoog niveau, een gevarieerd repertoire, vier verschillende mannenstemmen, de muzieknoten die in je hoofd zitten, instuderen met papier en computer, en met veel plezier samen.

Misschien ook wel iets voor jou ........... meld je aan!"

"
 

jan ...Jan (lead):

"T-SiNG! Voor een aantal zangers niet langs de deur. Wel een avond zingen op hoog niveau en dus dubbel en dwars de reis waard. Dankzij het prima studiemateriaal kent iedereen zijn partij al, als we aan een nieuw nummer beginnen. Het is kicken om zo snel al aan de gang te kunnen met het maken van muziek in plaats van noten leren. Hard werken, veel leren en ook nog eens gezellig. If you want to make chords ring, join T-SiNG! "

  michiel...Michiel (MD):

"T-SiNG! is ontstaan uit mijn behoefte om barbershopsinging naar het “next level” te brengen. Vandaar “barbershop 2.0”, dat staat voor: beter, mooier, boeiender.
Het gaat erom, a capella muziek met hoge vocale kwaliteit op de planken te brengen, die vlot en energiek is, ontroert en ook boeiend is om naar te kijken. Het ultieme doel is natuurlijk, meegesleept te worden door de muziek; een genot voor zangers èn luisteraars/kijkers.
Hard werken, meedoen aan competities en coachings horen daar dan bij. Het tempo ligt hoog, maar dat gaat nooit ten koste van kwaliteit. Het is ook uitdagend en geeft ontzettend veel voldoening.
“Mijn” mannen weten waar Abraham de mosterd haalt. Daarom proberen we het instapniveau door audities op peil te houden."
 
 

 
T-SiNG! bedankt de volgende sponsors: 

 

 

profiel